Ledig job – Socialrådgiver – Vil du være med til at skabe tryghed for voldsramte børn?

Som den ildsjæl du er, har du hjertet med i dit arbejde, og du brænder for at gøre en forskel indenfor børneområdet. Din rolle hos Frederiksværk Krisecenter bliver at hjælpe børnene i en svær tid.

”Det er et utroligt givende arbejde. Du bliver en del af en fasttømret, empatisk gruppe af medarbejdere med social- og sundhedsfaglig baggrund, som alle virkelig brænder for dette særlige område,” 

    fortæller leder Jarl Vogel.

Frederiksværk Krisecenter som arbejdsplads

Vores kerneydelse er at tilbyde sikkerhed og omsorg samt hjælp og rådgivning. Børnene bor sammen med deres mor på krisecentret i en periode, der varer alt fra en enkelt overnatning til en længere periode.

Du træder ind i en mindre personalegruppe på 5 medarbejdere, som arbejder ud fra et solidt fagligt fundament. Vores arbejde tager udgangspunkt i psykoedukation, narrativ pædagogik samt empowerment-tilgangen – og vi glæder os til at høre dine faglige input.

Vær med til at give børnene en tryg hverdag

Du taler børnenes sag og er deres kontaktperson og rådgiver, ligesom du har samtaler med dem om den vold, som de har oplevet eller været udsat for i hjemmet, samt hvordan de trives i hverdagen på krisecentret. Og så er du med til at arrangere forskellige aktiviteter for børnene i det daglige.

”Der er virkelig en hyggelig og hjemlig atmosfære i huset. Vi arbejder på flere forskellige projekter i fællesskab. Fx skal vi have bygget et børnehus med dertilhørende legerum. Og har du idéer til flere gode tiltag, så er jeg meget lydhør,” siger Jarl.

Læs mere og ansøg stillingen her