fbpx

VÆR MED TIL AT SKABE HÅB, FÆLLESSKAB OG FRIHED FOR KVINDER EFTER OPHOLD PÅ KRISECENTER

Bliv frivillig i vores nye projekt.

Som frivillig netværksperson er du med til at støtte en kvinde i en svær tid. Mange af kvinderne oplever ensomhed og isolation som følge af volden, og der er større risiko for, at en kvinde vender tilbage til volden, hvis følelsen af ensomhed er til stede, når hun flytter fra krisecentret og i egen bolig.

Som netværksperson vil du blive matchet op med en kvinde, der passer til dig, dine egenskaber og interesser. Du dedikerer ca. 3 timer om ugen til at hjælpe kvinden med det, der er behov for. Det kan være besøg i hjemmet, lytte til det, der er svært eller tage med kvinden til et møde eller til et arrangement i lokalområdet.

Du behøver ikke at have en uddannelse inden for voldsfaglighed, men du skal have lyst til at lære om vold i nære relationer og følgevirkninger for voldsudsatte. Alle netværkspersoner gennemgår et kursus om netop dette, og der vil løbende være sparring fra krisecentrets faglige personale. Det er en fordel med en relevant faglig baggrund, men ikke et krav. Vi forventer at du er fyldt 20 år.

Som netværksperson får du mulighed for at:

  • Gøre en forskel og være en vigtig støtte for en kvinde i en svær tid
  • Få viden om partnervold gennem kursus og supervision for den frivillige netværksgruppe
  • Blive en del af et varmt fællesskab, hvor kvinderne og de frivillige samles og spiser sammen en gang om måneden.
  • Bidrage til projektet med det, som lige netop du kan byde ind med. Måske har du en god idé til en aktivitet i projektet?

Vi glæder os til at høre fra dig

Kunne du tænker dig at vide eller deltage i projektet, så send en mail til projektleder, Nana på nana@krisecenter.nu eller ring på tlf: 30 73 95 51. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest muligt.

Er du interesseret, så kontakt os her.

Om Frederiksværk Krisecenter

Frederiksværk krisecenter er et kvindekrisecenter, der tilbyder sikkerhed og rådgivning til voldsudsatte kvinder og deres medfølgende børn. Krisecentret er grundlagt 1981 og er dermed et af landets ældste krisecentre. Krisecentret er selvejende og fagligt funderet. Vi hjælper gennemsnitlig 45 kvinder og 45 børn om året med sikkerhed og trygt krisecenterophold. Frederiksværk Krisecenter har plads til 9 kvinder og deres medfølgende børn. Snart udvider vi med en frivillig indsats, der skal skabe håb, fællesskab og frihed for kvinder efter de er flyttet ud fra krisecentret.