Vil du støtte krisecentret?

Donationer til krisecentret og dets beboere fra private og firmaer er meget værdsatte. Donationerne gør stort og direkte forskel for kvinder og børn, der har taget skridtet væk fra volden og skal til at starte et nyt liv uden vold.

Herunder er en beskrivelse af hvad krisecentret meget gerne modtager af donationer:

Tøj:

Krisecentret modtager kun rent og nyvasket genbrugstøj* uden huller og andre skader. På grund af begrænset opbevaringsplads skal tøjet så vidt muligt passer til den pågældende årstid.

Krisecentret modtager meget gerne overskud og restpartier fra tøjbutikker og lign.

Ting: 

Krisecentret modtager forskellige ting og sager til kvinder der skal ud og starte et nyt liv og en ny husholdning. Eksempelvis tallerkener, glas, kopper, bestik, lamper, gryder etc. Men også køkken-elektronik, som kaffemaskine, el-koger etc. Vi har ikke plads til at modtage møbler og store ting og maskiner. Ved tvivl spørg endelig her. 

Penge: 

Vi modtager gerne pengegaver, arv og lignende. I den næste tid samles der ind til et nyt samtalerum og aktivitetsrum til børnene på krisecentret. Alle beløb kan sendes til Mobilepay til 95363  [Soroptimist International, Helsinge står for indsamlingen.]

Gaver:

Krisecentret modtager meget gerne ting til gaver til beboernes i forbindelse med højtider. Det er meget værdsat.

Tid: 

Du kan donere lidt af din tid til krisecentret ved at melde dig som frivillig på krisecentret. Læs mere her.

Tasker:

Køb en af de flotte specialfremstillede kunstner-tasker, som du kan se herunder. De koster 80 kroner og så støtter du indretningen af et nyt samtalerum og aktivitetsrum til børnene der bor på krisecentret. Vil du købe en? Så tryk her! 

[Soroptimist International, Helsinge står for indsamlingen.]

 

*Årsagen til at tøjet skal være rent og nyvasket er at krisecentret ikke har ressourcer til at vaske tøjet og gøre det klar til brug.

 

DISCLAIMER: I tilfælde af at krisecentret får indleveret ting og tøj der ikke matcher beboernes nuværende behov forbeholder krisecentret sig ret til at donere tøj og ting videre til andre udsatte grupper.

 

Varme jakker givet videre til herberg.